Φωτια Λουτρακι / Φωτιά Λουτράκι: Πυροσβέστης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες ... / Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα.

Φωτια Λουτρακι / Φωτιά Λουτράκι: Πυροσβέστης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες ... / Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα.. Το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στο λουτράκι. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την.

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας.

Δεξαμεθαζόνη: Χαμόγελα για το πρώτο φάρμακο που βελτιώνει ...
Δεξαμεθαζόνη: Χαμόγελα για το πρώτο φάρμακο που βελτιώνει ... from images32.inewsgr.com
Το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στο λουτράκι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Αρχική hot news φωτιά τώρα: Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους.

Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνου οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο που καίει από χθες το μεσημέρι στο λουτράκι.

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Αρχική hot news φωτιά τώρα: Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για καμένα σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.

Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

www.perahora.gr: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (ΒΙΝΤΕΟ)
www.perahora.gr: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (ΒΙΝΤΕΟ) from 1.bp.blogspot.com
Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για καμένα σπίτια. Δύο μέτωπα φωτιάς είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο λουτράκι, μία από τις οποίες, κοντά στη σχολή μηχανικών, κοντά σε σπίτια, σε κατοικημένη περιοχή, όπως μας αναφέρει ο δήμαρχος λουτρακίου. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στο λουτράκι.

Αρχική hot news φωτιά τώρα:

Το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στο λουτράκι. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Μεγάλες ήταν οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην ζάκυνθο και στο λουτράκι. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα.

Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Εικόνες από τις ζημιές σε σπίτια στο αλεποχώρι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας.

Διανομη τροφιμων προγραμματος Τ.Ε.Β.Α.-ΚΕΑ στο Λουτρακι ...
Διανομη τροφιμων προγραμματος Τ.Ε.Β.Α.-ΚΕΑ στο Λουτρακι ... from www.korinthiatv.gr
Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνου οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο που καίει από χθες το μεσημέρι στο λουτράκι. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Εικόνες από τις ζημιές σε σπίτια στο αλεποχώρι. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στο λουτράκι. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα. Νύχτα τρόμου από μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook